Het juiste geluid

Een avond naar het theater, rustig werken en vergaderen of lekker sporten. Iedere ervaring wordt beter met de juiste akoestiek. Hoe je geluid in een ruimte ervaart (akoestische kwaliteit) wordt door vele aspecten bepaald.

Omdat niet iedere ruimte hetzelfde is, bieden wij altijd maatwerkonderzoek. Voor sommige ruimten is het meten, of met basisformules berekenen van de nagalmtijd voldoende. In complexere situaties zoals concertzalen, theaterzalen en collegezalen zijn ook andere aspecten en parameters van belang voor het bepalen van de juiste akoestische kwaliteit (bijv. EDT, STI, clarity, strength etc.). Maar ook situaties zoals kantoortuinen of sportaccommodaties kunnen een complexe akoestische uitdaging zijn.

Integrale akoestische advisering

Onze extra toegevoegde waarde is dat we onze zaalakoestische adviezen kunnen combineren met adviezen op het gebied van bouwakoestiek, installatiegeluid en geluiduitstraling van muziekgeluid (Activiteitenbesluit). Wij kunnen op deze wijze een integrale akoestische advisering aanbieden voor uw project.

Wilt u weten hoe we u kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

3d- zaalakoestisch model (CATT Acoustic) van een uitgaansgelegenheid

3d- akoestisch model (CATT Acoustic) van een complexe ruimte